Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan çiçek koparmak

Rüyada mezardan çiçek koparmak

Rüyada mezardan çiçek koparmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da sizden farklı kültürlere sahip kişilerle aranızda problemler yaşanabilir.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan çiçek toplamak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada mezar ve çiçek görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezardan çiçek koparmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çiçek görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, ortağından ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak aile bireylerinin çok üzüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan çiçek koparmak evinde bereketin eksik olmayacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments