Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli kolye görmek

Rüyada çiçekli kolye görmek

Rüyada çiçekli kolye görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli kolye gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size söylediklerini yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada çiçekli kolye görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulur.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada gümüş kolye hediye almak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatında saygı göreceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza işarettir.

Rüyada yüzük ve kolye görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada gümüş kolye ve yüzük görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, sözlerinden çıkmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek kolyesi görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada safir kolye görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın küpe ve kolye görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments