Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kolye hediye almak

Rüyada gümüş kolye hediye almak

Rüyada gümüş kolye hediye almak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, günlerini bunun için harcayacağına yorulur.

Rüyada gümüş kolye hediye almak gördüyseniz:

  • Fırsatları kaçırmamalısınız.

Rüyada gümüş kolye hediye etmek saygınlık kazanacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, yalnız hissetmeye delalettir.

Rüyada gümüş kolye hediye almak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gümüş kalpli kolye görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kalben çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada birinden gümüş kolye almak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına inanılır.

Rüyada gümüş ve altın kolye görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada gümüş kolye ve yüzük görmek çok büyük ses getireceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş kolye ucu görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments