Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kolyesi görmek

Rüyada erkek kolyesi görmek

Rüyada erkek kolyesi görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kazancın arttırılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret eder.

Rüyada erkek kolyesi gördüyseniz:

  • Umutsuz olsanızda, bir kez daha denemenizde fayda var.

Rüyada erkeğe kolye takmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekten kolye almak insanlara yol göstereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına işaret eder.

Rüyada erkeğin altın kolye taktığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, kazancını çoğaltacağına işaret eder.

Rüyada bi erkekten kolye almak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalettir.

Rüyada erkek kolye görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, yaşamına bakacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işarettir.

Rüyada erkeğin kolye taktığını görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kolye takmak büyük bir boşluğa düşeceğine, işinde itibar edineceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments