Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük ve kolye görmek

Rüyada yüzük ve kolye görmek

Rüyada yüzük ve kolye görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, kazancının çoğalacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzük ve kolye gördüyseniz:

  • Belli teklif, öneri veya davetleri kabul ya da reddetme konusunda kararsız kalabilirsiniz veya bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada yüzük kolye görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına inanılır.

Rüyada altın kolye ve yüzük görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada kolye yüzük takmak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük kolye görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, tazeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada inci kolye ve yüzük görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine tabir olunur.

Rüyada kolye ve yüzük görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kolye yüzük küpe görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments