Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli bardak görmek

Rüyada çiçekli bardak görmek

Rüyada çiçekli bardak görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, adını herkese duyuracağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada çiçekli bardak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada çiçekli bardak görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bardak paketlemek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok bardak görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bardak dizmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, elinize para geçeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bardak kırığı görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor bardak görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada cam bardağı görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments