Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardağı görmek

Rüyada cam bardağı görmek

Rüyada cam bardağı görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, bir araya geleceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine işaret eder.

Rüyada cam bardağı gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada cam bardakta su görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına delalettir.

Rüyada cam bardak vermek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Rüyada cam bardak satın almak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sevilen birinin geleceğine delalettir.

Rüyada yeni cam bardak görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, borçları varsa ödeyeceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardak dizmek o kapıyı kapatacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardağı kırmak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada camdan bardak atmak strese gireceğine, çok büyük paralar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada cam bardak yemek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments