Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok bardak görmek

Rüyada çok bardak görmek

Rüyada çok bardak görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, planlarının işe yarayacağına, kişinin içinin daralacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada çok bardak gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada bi bardak su içmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardaktan su içmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çay bardağı kırmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, herhangi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada porselen bardak kırmak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada birisine bir bardak su vermek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret eder.

Rüyada bardak çanak görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli bardak görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet eder.

Rüyada bardak fırlatmak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments