Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor bardak görmek

Rüyada mor bardak görmek

Rüyada mor bardak görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada mor bardak gördüyseniz:

  • İyileşme için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada mor bardak görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok bardak kırmak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kırık bardakta su içmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine inanılır.

Rüyada yarım bardak su içmek sorunların ve engellerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada bardak doldurmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada vitrinde bardak görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada duvara bardak fırlatmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Rüyada bir bardak su içtiğini görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments