Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeklerin solduğunu görmek

Rüyada çiçeklerin solduğunu görmek

Rüyada çiçeklerin solduğunu görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçeklerin solduğunu gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Rüyada çiçeklerin solduğunu görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, işlerin düzgün gideceğine alamet eder.

Rüyada çiçeğin solduğunu görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bitkinin solduğunu görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, işleri yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada gülün solduğunu görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada elma ağacının çiçek açtığını görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renk çiçek görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek hastalığı olmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulur.

Rüyada çiçek ve yeşillik görmek yaşamına renk geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments