Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekci görmek

Rüyada çiçekci görmek

Rüyada çiçekci görmek çok büyük özgüven kazanacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, birçok iş teklifi alınacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada çiçekci gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Rüyada yeşil çiçek dikmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sarı çiçek almak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yeni bir başlangıç yapmaya inanılır.

Rüyada sarı çiçek yemek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, işlerin günden güne bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ekilmiş çiçek görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek sulayan birini görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ağaçta beyaz çiçek görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin size çiçek verdiğini görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada yeni filizlenmiş çiçek görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments