Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı çiçek almak

Rüyada sarı çiçek almak

Rüyada sarı çiçek almak aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, sorunların tarihe karışacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, dertlerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı çiçek almak gördüyseniz:

  • Bir kutlamanın özel hayatınız ya da iş yaşamınız açısından olumlu açılımları olabilir.

Rüyada sarı çiçek toplamak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada sarı ve beyaz çiçek görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, kariyer planının altüst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı ve kırmızı çiçek görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, güzel haberler alınacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı çiçek görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kır çiçeği görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada sarı kırmızı çiçek görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir demet sarı çiçek görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada sarı renkli çiçekler görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments