Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek soğanı dikmek

Rüyada çiçek soğanı dikmek

Rüyada çiçek soğanı dikmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret eder.

Rüyada çiçek soğanı dikmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirebilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada çiçek soğanı dikmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan sarımsak dikmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeye soğan dikmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa soğan dikmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Rüyada lale soğanı dikmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara soğan dikmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada tarlaya soğan dikmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine yorulur.

Rüyada soğan dikmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments