Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan dikmek

Rüyada soğan dikmek

Rüyada soğan dikmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan dikmek gördüyseniz:

  • Yeni teklifler, öneriler veya davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada toprağa soğan dikmek güzel günler görüleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek soğanı dikmek işleri büyütme sürecine girileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeye soğan dikmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalettir.

Rüyada soğan dikmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, daha büyük adımlar atılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işaret eder.

Rüyada mezara soğan dikmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet eder.

Rüyada lale soğanı dikmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğan sarımsak dikmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya soğan dikmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerinin çoğalacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments