Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara soğan dikmek

Rüyada mezara soğan dikmek

Rüyada mezara soğan dikmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Rüyada mezara soğan dikmek gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Rüyada mezara soğan dikmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada tarlaya soğan dikmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa soğan dikmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lale soğanı dikmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada soğan dikmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Rüyada soğan sarımsak dikmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, borcunun kalmayacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine rivayet eder.

Rüyada çiçek soğanı dikmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçeye soğan dikmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments