Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lale soğanı dikmek

Rüyada lale soğanı dikmek

Rüyada lale soğanı dikmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, inancının eksileceğine, kara kara düşünür olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına tabir olunur.

Rüyada lale soğanı dikmek gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada lale soğanı dikmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada rengarenk laleler görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk lale görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada lale resmi görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sarı lale toplamak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı ve beyaz lale görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lale ekmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet eder.

Rüyada siyah lale görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments