Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çiçek koklamak

Rüyada beyaz çiçek koklamak

Rüyada beyaz çiçek koklamak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çiçek koklamak gördüyseniz:

  • Size uymuyorsa diğerlerinin arkasından gitmek zorunda değilsiniz.

Rüyada beyaz çiçek koklamak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek kokladığını görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımeli çiçeği koklamak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada mor çiçek koklamak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada sarı çiçek koklamak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada akasya çiçeği koklamak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğde çiçeği koklamak malını ve parasını kaybedeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gül koklamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments