Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek balı görmek

Rüyada çiçek balı görmek

Rüyada çiçek balı görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, huzurlu günlerin geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek balı gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada çiçek balı yemek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek balı görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, geçiminin zor hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçekten bal yemek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalettir.

Rüyada bal tatmak adını işiyle duyuracağına, yatırımlarının kar getireceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal almak istemek işiyle nam salacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, birçok ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada birinden bal aldığını görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin bal yediğini görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına bal sürmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments