Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal almak istemek

Rüyada bal almak istemek

Rüyada bal almak istemek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada bal almak istemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır sizi hayranlıkla izleyen kişiler fikirlerinizi dinlemekten memnun olacaklardır.

Rüyada bal almak istemek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal istemek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine delalettir.

Rüyada ölüden bal istemek üçüncü gözünün açılacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerden bal yemek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada sofrada bal görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada ekmege bal görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı su balıgı tutmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına rivayet eder.

Rüyada bal yemek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments