Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevini ziyaret etmek

Rüyada cezaevini ziyaret etmek

Rüyada cezaevini ziyaret etmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cezaevini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Rüyada cezaevini ziyaret etmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret eder.

Rüyada birini cezaevinde ziyaret etmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin cezaevinden çıktığını görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına yorulur.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada cezaevinde birini görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını cezaevinde görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments