Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin cezaevinden çıktığını görmek

Rüyada eşinin cezaevinden çıktığını görmek

Rüyada eşinin cezaevinden çıktığını görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin cezaevinden çıktığını gördüyseniz:

  • Gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Rüyada eşinin cezaevinden çıktığını görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevindeki birinin çıktığını görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine yorulur.

Rüyada cezaevinde olan birinin çıktığını görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Rüyada cezaevinden çıktığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine rivayet eder.

Rüyada cezaevinden birinin çıktığını görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin cezaevinden çıktığını görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
derya

Eşim ceza evinde ve rüyamda 2.5 yaşındaki kızımın anne babam geliyo bak deyişi üzerine kalabalığın içinden sırtında çantasıyla bize doğru geliyodu bende onu görünce yanına koşuyorum oda koşuyo birbirimize topluluk içinde sarılıp ağlıyoruz

Fatoş

Eşim cezaevinde mahkememiz yaklaştı mahkemeden bir gün önce çıkmış oluyor

Leyla

Eşim hapiste rüyasını gördüm hapisten kaçıyordu bana gelyordu