Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinde birini görmek

Rüyada cezaevinde birini görmek

Rüyada cezaevinde birini görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, her geçen gün başarıların artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret eder.

Rüyada cezaevinde birini gördüyseniz:

  • Meydana gelen olay kaçınılmaz olabilir.

Rüyada cezaevinde yatmak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının cezaevinden çıktığını görmek yeni işlere girileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini cezaevinde görmek maddi gücünün artacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevi arabası görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü cezaevinde görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, şansının döneceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık cezaevine girmek başarıya giden yollarını açacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, yolunun hep açık olacağına alamet eder.

Rüyada cezaevinden çıkmış birini görmek bundan hayır göreceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada cezaevine atılmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments