Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinde çalışmak

Rüyada cezaevinde çalışmak

Rüyada cezaevinde çalışmak sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinde çalışmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada cezaevinde çalışmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kendisi paralayacağına işarettir.

Rüyada cezaevi koğuşu görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, güzel haberlerin alınacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevi görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine inanılır.

Rüyada oğlunu cezaevinde görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını cezaevinde görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada cezaevine giren birini görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşini cezaevinde görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, rızkın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri cezaevine girmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments