Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız şeklinde altın görmek

Rüyada yıldız şeklinde altın görmek

Rüyada yıldız şeklinde altın görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada yıldız şeklinde altın gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada yıldız şeklinde altın görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek gün sayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada yıldız şekli görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yıldız şeklini görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kalp şeklinde altın görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına inanılır.

Rüyada hayvan şeklinde cin görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada azraili ışık şeklinde görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments