Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinde mahkum görmek

Rüyada cezaevinde mahkum görmek

Rüyada cezaevinde mahkum görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet eder.

Rüyada cezaevinde mahkum gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız veya uzlaşmaya yanaşmamanız durumunda kazanmanız zor olabilir.

Rüyada cezaevinde mahkum görmek yanlış seçimler yapacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada mahkum görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mahkum kaçırmak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık mahkum görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rahat bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak sevap işlemek için uğraşacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada idama mahkum edilmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, planlarının bozulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mahkumun çıktığını görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada mahkumla konuşmak büyük kazançlar sağlanılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments