Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinde yatan birini görmek

Rüyada cezaevinde yatan birini görmek

Rüyada cezaevinde yatan birini görmek refahının ve varlığının artacağına, sorunlarının sona ereceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına delalet eder.

Rüyada cezaevinde yatan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yardım talebinde bulunmanız ekip çalışmaları yoluyla ya da ihtiyaçlarınızı anlayışla karşılayan kişilerce isteklerinizin çözümlenmesi anlamına gelebilir.

Rüyada cezaevinde yatan birini görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının cezaevine girdiğini görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, bereketli işlere gireceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada cezaevini görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalet eder.

Rüyada cezaevi arabası görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işarettir.

Rüyada babayı cezaevinde görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulur.

Rüyada kardeşini cezaevinde görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü cezaevinde görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments