Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çöp yığını görmek

Rüyada çöp yığını görmek

Rüyada çöp yığını görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çöp yığını gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda şans gerçekten yüzümüze güler.

Rüyada çöp yığını görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, daima önüne bakacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına yorulur.

Rüyada çamur yığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalet eder.

Rüyada toz yığını görmek çok iyi işler yapılacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yığını görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hurda yığını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek yığını görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına işaret eder.

Rüyada buğday yığını görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytin yığını görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments