Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç yığını görmek

Rüyada pirinç yığını görmek

Rüyada pirinç yığını görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, umutlarının da tükeneceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç yığını gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Rüyada pirinç yığını görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgur yığını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamur yığını görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, iç sıkıntısına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada zeytin yığını görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toz yığını görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada çamaşır yığını görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işarettir.

Rüyada altın yığını görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yığın ayakkabı görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments