Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek bulmak

Rüyada çeyrek bulmak

Rüyada çeyrek bulmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işaret eder.

Rüyada çeyrek bulmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişikliklere ayak diremek veya karşı tarafa küsmek yerine gerekli değişiklikleri yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada altın çeyrek bulmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, önemli işler yapacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek bulmak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada çeyrek altın bulduğunu görmek başa iş açacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada çeyrek altın bulmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, varolan borçların ödeneceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yolda çeyrek altın bulmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın satmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, gözünün yaşını sileceğine tabir olunur.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, saygısını toplayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dertlerinden arınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments