Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altını görmek

Rüyada çeyrek altını görmek

Rüyada çeyrek altını görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada çeyrek altını gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada çeyrek altınlar görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına yorulur.

Rüyada iki tane çeyrek altın görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, spora başlayacağına delalettir.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, ticaretin açılacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada başkasından çeyrek altın almak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak karlı işlere gireceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın verdiğini görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe çeyrek altın takmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments