Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine ev göstermek

Rüyada birine ev göstermek

Rüyada birine ev göstermek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada birine ev göstermek gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi sevindirecek.

Rüyada birine ev göstermek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ev göstermek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada saç göstermek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, o masumların bedduasını alacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek göstermek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada kıyafet göstermek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar yeri göstermek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer göstermek kara ve yaslı günler geçireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine fotoğraf göstermek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments