Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyize girmek

Rüyada çeyize girmek

Rüyada çeyize girmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çeyize girmek gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Rüyada çeyize girmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz görmeye girmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz taşımak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada serili çeyiz görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, onu isyan noktasına getireceğine, eline geçen paraları tutamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz evi görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz işlemek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalettir.

Rüyada çeyiz çalındığını görmek yeni bir semte taşınılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işarettir.

Rüyada evli birinin çeyizini görmek yokluk çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments