Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz çalındığını görmek

Rüyada çeyiz çalındığını görmek

Rüyada çeyiz çalındığını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, erken evlilik yapacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz çalındığını gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada çeyizin çalındığını görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyizinin çalındığını görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz çalındığını görmek büyük problemler yaşanacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin çeyizini görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına yorulur.

Rüyada çeyiz sandığı görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz asmak verdiği sözleri tutacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada çeyizini taşımak çok iyi şeylere, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz döşemek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments