Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz yaptırmak

Rüyada çeyiz yaptırmak

Rüyada çeyiz yaptırmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, mevki kaybına uğrayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz yaptırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Rüyada çeyiz hediye almak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının çeyizini görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına yorulur.

Rüyada çeyizlik eşyalar görmek makam ve söz sahibi olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz satın almak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyizi gitmek istediği noktalara ulaşacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz yorganı görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz taşımak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments