Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap ütülemek

Rüyada çorap ütülemek

Rüyada çorap ütülemek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, hayatın pahalılaşmasına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada çorap ütülemek gördüyseniz:

  • Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek siz dahil, herkese daha iyi gelebilir.

Rüyada çorap ütülemek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yakın çevresine fikir danışacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek ütülemek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kıyafet ütülemek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada havlu ütülemek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada mendil ütülemek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sonuçtan memnun kalacağına inanılır.

Rüyada tül perde ütülemek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elbisesini ütülemek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saç ütülemek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments