Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise ütülemek

Rüyada elbise ütülemek

Rüyada elbise ütülemek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, bunun için her gün şükredeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada elbise ütülemek gördüyseniz:

  • Ayrrıca çok arzu ettiğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

Rüyada elbise ütülemek ihanete uğrayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elbisesini ütülemek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, keyifli günler geçireceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil elbise ütülemek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada elbise ütülediğini görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Rüyada takım elbise ütülemek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada pantolon ütülediğini görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada saç ütülemek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömlek ütülemek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments