Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah pantolon ütülemek

Rüyada siyah pantolon ütülemek

Rüyada siyah pantolon ütülemek yönetici makamına oturacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada siyah pantolon ütülemek gördüyseniz:

  • Kesin bir hükme varmadan, belli adımları atmamanızda fayda var.

Rüyada siyah pantolon ütülemek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz pantolon ütülemek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına rivayet eder.

Rüyada pantolon ütülemek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolon ütülediğini görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek ütülemek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elbise ütülemek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada beyaz çarşaf ütülemek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada kelle ütülemek gelirinin artacağına, böylece yüzünün güleceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments