Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağazadan elbise aldığını görmek

Rüyada mağazadan elbise aldığını görmek

Rüyada mağazadan elbise aldığını görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, itibarını geri kazanacağına, planların tutmayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada mağazadan elbise aldığını gördüyseniz:

  • Sonu tatlıya bağlanacak merak etmeyin.

Rüyada mağazadan elbise aldığını görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mağazada elbise beğenmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Rüyada elbise mağazasına gitmek ün ve itibar sahibi olacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalettir.

Rüyada elbise mağazası görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağazada elbise görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına işarettir.

Rüyada mağazada elbise denemek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet eder.

Rüyada mağazadan elbise almak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada mağaza sahibi olmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments