Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz asmak

Rüyada çeyiz asmak

Rüyada çeyiz asmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çeyiz asmak gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız.

Rüyada çeyiz asmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine yorulur.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine rivayet eder.

Rüyada serili çeyiz görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada çeyiz sergisi görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, saygın biri olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çeyizi görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz ütülemek işinden uzaklaşacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, onları koruyup kollayacağına delalettir.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, çok yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz almaya gitmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments