Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para verip ekmek almak

Rüyada bozuk para verip ekmek almak

Rüyada bozuk para verip ekmek almak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, mali krize gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para verip ekmek almak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerle ihtiyacınız olanlar birbiriyle örtüşmüyor.

Rüyada bozuk para verip ekmek almak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada verilen parayı almamak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada para verip altın almak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, ticaretin açılacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek ün salacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada verilen parayı geri çevirmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada verilen parayı geri vermek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza alamet eder.

Rüyada verilen parayı almak kişinin tek başına kalacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada para verip almak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments