Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin altın verdiğini görmek

Rüyada birinin altın verdiğini görmek

Rüyada birinin altın verdiğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, başarı kazanılacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin altın verdiğini gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Rüyada başbakanın altın verdiğini görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin altın verdiğini görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin altın verdiğini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet eder.

Rüyada birinin altın verdiğini görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, işlerinde başarılı olacağına delalettir.

Rüyada birine altın verdiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Rüyada ölünün altın verdiğini görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalet eder.

Rüyada başkasının altın verdiğini görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada birisine altın verdiğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments