Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütlü börek yapmak

Rüyada sütlü börek yapmak

Rüyada sütlü börek yapmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütlü börek yapmak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada sütlü börek yapmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütlü börek görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sütlü türk kahvesi yapmak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, dinde olgunlaşacağına yorulur.

Rüyada sütlü tatlı yapmak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, acı tecrübeler edineceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sütlü kahve yapmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, eksiği kendinde bulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada sütlü türk kahvesi görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütlü inek görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sütlü çorba görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments