Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur açıp börek yapmak

Rüyada hamur açıp börek yapmak

Rüyada hamur açıp börek yapmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hayatının güzelleşeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Rüyada hamur açıp börek yapmak gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada hamur açıp börek yapmak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada hamurla börek yapmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada hamurdan börek yapmak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur açmak börek yapmak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına işarettir.

Rüyada hamur açıldığını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su böreği hamuru görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine inanılır.

Rüyada böreklik hamur açmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamur börek görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments