Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepside börek yapmak

Rüyada tepside börek yapmak

Rüyada tepside börek yapmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, eksiği kendinde bulacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, öz güveninin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada tepside börek yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda ise bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada tepside börek yapmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalettir.

Rüyada tepside börek görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada tepside pişmiş börek görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalet eder.

Rüyada tepsilerle börek görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tepsi börek görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada tepsi börek görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada tepsi içinde börek görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, işlerinin başarılı olacağına, daha fazla rızık elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepsiden börek yemek elindeki işi rayına oturtacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments