Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden gümüş kolye almak

Rüyada birinden gümüş kolye almak

Rüyada birinden gümüş kolye almak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden gümüş kolye almak gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işaret eder.

Rüyada gümüş kolye hediye almak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye toplamak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir gümüş kolye görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına delalet eder.

Rüyada gümüş kolye taktığını görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gümüş kolye bulmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine gümüş kolye takmak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş kolye küpe görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments