Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede yeşillik yıkamak

Rüyada çeşmede yeşillik yıkamak

Rüyada çeşmede yeşillik yıkamak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, karşılığını bulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, şansının döneceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada çeşmede yeşillik yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çeşmede yeşillik yıkamak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalettir.

Rüyada çeşmede bulaşık yıkamak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalettir.

Rüyada çeşmede elini yıkamak onlardan fayda göreceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada çeşmede saç yıkamak bekârlığına da veda edeceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmede yüz yıkamak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden elini yıkamak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize rivayet eder.

Rüyada çeşmede meyve yıkamak huzura erileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments