Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede meyve yıkamak

Rüyada çeşmede meyve yıkamak

Rüyada çeşmede meyve yıkamak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yüklü siparişler alacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına inanılır.

Rüyada çeşmede meyve yıkamak gördüyseniz:

  • Aile içinde aranızda yaş farkı bulunan kişilerle karşılaşacağınız sorunlarda alışılmadık metotlar kullanmanız gerekebilir.

Rüyada çeşmede meyve yıkamak rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmede yüzünü yıkamak çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kısmetinin hep açık olacağına işaret eder.

Rüyada çeşmede elini yıkamak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden yüzünü yıkamak itibar göreceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, elinin bolluk göreceğine delalettir.

Rüyada çeşmede ellerini yıkamak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kazançlı işlere gireceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden elini yıkamak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments