Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki çeşme görmek

Rüyada iki çeşme görmek

Rüyada iki çeşme görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, yapılan işte çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada iki çeşme gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Rüyada çeşmeden süt akmak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mermer çeşme görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada süslü çeşme görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada camide çeşme görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine inanılır.

Rüyada tatlı su çeşmesi görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, günbegün kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk çeşme görmek özlemlerini bitireceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına yorulur.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments