Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak günah ve suç işleyeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalettir.

Rüyada testiye su doldurmak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada testi doldurmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden kovaya su doldurmak umutsuzluk yaşanacağına, önemli kişi haline geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bidonlara su doldurmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kazancının bol olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments