Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve bozuk para görmek

Rüyada altın ve bozuk para görmek

Rüyada altın ve bozuk para görmek sorunların atlatılacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada altın ve bozuk para gördüyseniz:

  • Sonra çok sıkıntı çekersiniz.

Rüyada bozuk para ve altın görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bozuk para görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Rüyada altın ve bozuk para görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birine bozuk para vermek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, arabasını ve toprağının olacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolda bozuk para toplamak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para çantası görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunda bozuk para görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments